El passat divendres 8 de maig a la mitjanit començava la campanya electoral i en Compromís ho féiem amb somriures i molta il·lusió. S’acaba una legislatura on l’Ajuntament i la Generalitat, governades pel Partit Popular, han donat l’esquena als ciutadans i no han volgut escoltar a ningú. A més, la reputació de les nostres institucions (Les Corts i l’Ajuntament) s’ha embrutat per la corrupció i la falta d’higiene democràtica.

Des de Compromís volem donar la volta a tot això i per això, després de 4 anys de treball constant, encarem ara la recta final, estes dues setmanes de campanya per a explicar el nostre projecte i fer realitat eixe canvi que torne a posar les persones en el centre de la política.

El divendres de matinada, els membres de Compromís per Novelda participàvem en la tradicional pegada de cartells electorals (escolteu ací les declaracions de la candidata a l’alcaldia Sílvia Anna a Novelda Ràdio).  El dissabte pel matí vam estar repartint el nostre programa en el Mercat.

El diumenge 10 de maig, al migdia, diversos membres de la candidatura vam assistir a l’acte central de Compromís a Alacant on  van intervindre Natxo Bellido (candidat a l’alcaldia d’Alacant), Mireia Mollà (cap de llista a Les Corts per Alacant) i Mónica Oltra (candidata a la Presidència de la Generalitat) que va contraposar la mala gestió i actitud corrupta del PP front a la necessitat de fer polítiques per a rescatar les famílies amb menys recursos i reforçar la nostra democràcia.

El dimarts 12, per la vesprada ens vam apropar al Centre de la 3a Edat Francisco Alted Palomares i vam estar conversant amb alguns dels presents que van destacar la joventut, compromís i ganes de treballar de la nostra candidatura. Durant el que queda de campanya seguirem eixint al carrer, parlant amb la gent i fent actes, entre els quals destaquem un café amb les candidates Sílvia Anna (candidata a l’alcaldia) i Mireia Mollà (cap de llista a Les Corts) el dilluns 18 a les 16:30 al Café Mandala (C/ Ausiàs March 30, Parc de les Espècies) i l’acte final de campanya el dijous  21 de maig, a partir de les 19:00 en la Glorieta, on assistirà Marian Campello (jove candidata a Les Corts).

Com de costum, podeu consultar les activitats previstes durant la resta de la campanya al nostre calendari.