El passat divendres 24 d’abril, el col·lectiu de Compromís per Novelda va presentar la candidatura amb què concorrerà a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015, durant un sopar al restaurant Casa l’Art.

La candidatura encapçalada per la jove publicista i compromesa amb Novelda i les seues gents, Sílvia Anna compta amb un equip de gent jove, il·lusionada i plural però alhora amb responsabilitat i capacitat per a liderar un canvi de polítiques al nostre Ajuntament.

Malena Cremades, número 4 de la candidatura va presentar l’acte i aquesta presentació on apareixen tots els membres de la candidatura i va donar pas al diputat a Les Corts Valencianes Fran Ferri que ens va acompanyar durant el sopar.

Ferri va posar en valor el treball de Compromís en els últims anys, en la lluita contra la corrupció, en defensa de les persones o de la nostra dignitat com a valencians, sense baixar el cap davant ningú, només al servei de les valencianes i els valencians. Fran Ferri va reivindicar la necessitat d’un pla de xoc contra la emergència social i democràtica i d’un canvi de model productiu per al País Valencià i va reivindicar que ell vol persones com Sílvia i el seu equip en les institucions.

Sílvia va agrair el recolzament rebut i es va mostrar preparada per assumir la responsabilitat de l’alcaldia de Novelda. “Vull ser l’alcaldessa que torne el somriure a Novelda”. Anna va reivindicar la defensa de les nostres escoles i centre de salut, la necessitat d’aprovar per fi el Pla General i construir una ciutat verda i accessible. Va apostar pel benestar de les persones com a eix principal del programa de Compromís amb ajudes i reduccions d’impostos per a les persones més necessitades i va oferir col·laboració als sectors econòmics per a generar ocupació en la ciutat. També va mostrar el seu compromís amb la llengua, la cultura i les tradicions del nostre poble.

Mónica Oltra, candidata a la Presidència de la Generalitat, no va poder assistir al sopar, però va enviar un vídeo gravat des de l’Ajuntament de Novelda amb un missatge de suport a Sílvia Anna i el seu equip.

Galeria de fotos de l’acte

Adjuntem vídeo íntegre de l’acte (gravat per Novelda Digital)