Com ja ve fent des de fa anys quan arriba el Nadal, el Grup Municipal de Compromís per Novelda llançarà una campanya als mitjans de comunicació i les xarxes socials per tal de fomentar que les compres nadalenques es realitzen a la nostra població.

Amb el lema Aquests Nadal fem gran Novelda comprant al xicotet comerç es vol posar en valor la importància del comerç de proximitat. La portaveu de Compromís per Novelda, Sílvia Anna, afirma que “el comerç local dóna vida a les ciutats i s’ha de treballar des de tots els àmbits per a fomentar-lo; amb esta campanya pretenem posar el nostre granet d’arena perquè així siga”. Apostar pel nostre comerç té una repercussió positiva en l’economia local i ajuda a la creació de llocs de treball, a banda d’aportar una atenció personalitzada i propera i donar vida i alegria als nostres carrers.

Ja fa anys que Compromís per Novelda llança esta campanya abans de Nadal, ja que en estes festes es consumeix més. És per això que també demanen un consum responsable, optant per productes que afavorisquen la conservació del medi ambient i la igualtat social.