La candidata de Compromís a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, ha visitat aquest cap de setmana Els Valls del Vinalopó amb motiu de la presentació de les candidadutes comarcarls que concorreran a la pròximes eleccions de maig. El projecte Compromís estarà present a Salines, El Pinós, Elda, Petrer, Monòver i Novelda.

Oltra va aprofitar la seua visita a la nostra comarca per a fer una parada en la nostra ciutat i poder reunir-se amb el col·lectiu municipal Compromís per Novelda, i així conèixer de primera mà les necessitats actuals de la nostra localitat.

La candidata a l’alcaldia, Sílvia Anna, va recordar que aquestes eleccions no són solament locals també són autonòmiques, per la qual cosa el canvi ha de ser general ja que sense un canvi en la Generalitat, les administracions locals no tindran el suficient suport per a donar resposta a l’emergència social actual.

Mónica Oltra va explicar el projecte general de Compromís basat en les quatre potes necessàries d’una taula: Benestar social, economia verda, I+D+I i cultura; va advocar per reinventar la indústria valenciana per a no ser “els cambrers de la UE” i poder tenir una indústria potent i de primera.

La Generalitat, en col·laboració amb les empreses, els agents socials i la resta de les dministracions, ha de garantir el futur i la viabilitat dels sectors tradicionals de l’economia valenciana des de la innovació tecnològica i la investigació científica.

Roda de premsa de Mónica Oltra i Sílvia Anna
Roda de premsa de Mónica Oltra i Sílvia Anna en Novelda. Les acompanyen Mireia Mollà i Carles Sala