El passat dijous, u de desembre, el col·lectiu del Bloc-Compromís de Novelda, amb la presència del secretari comarcal de les Valls del Vinalopó, David Navarro, va escollir per unanimitat com a nou secretari local del Bloc-Compromís a Carles Sala Penalva i com a nova portaveu a M. Carmen Forniés Payà.

Carles Sala substitueix en el càrrec a Víctor Cremades dins del marc d’un procés de renovació en el qual també han sigut elegits la resta de membres de l’executiva local:

Sílvia Anna: secretària d’Organització i Comunicació.
Vicent López Palomares: secretari de Política Municipal.
Juli Martínez Amorós: secretari d’Acció Electoral.
Enric Ruscalleda: secretari de Finances.

Amb la nova exectuiva local es presenta un nou projecte jove, però amb la dosi necessària d’experiència per a plantejar una nova forma de treballar amb responsabilitat i il·lusió per Novelda, amb propostes que s’adeqüen a les noves conjuntures socials, polítiques i econòmiques, propostes sempre en positiu per a avançar i millorar.

Carles Sala va voler ressaltar, a més, la importància de continuar sumant persones al projecte de la Coalició Compromís, després de l’èxit obtingut en les últimes eleccions generals amb la presència del valencianista Joan Baldoví en el Congrés dels Diputats. La Coalició Compromís, que aglutina el valencianisme polític, progressista i ecologista, es pretén consolidar cada vegada amb més força.

 

Nova executiva local acompanyats de David Navarro, secretari comarcal i regidor a l'Ajuntament de Petrer


BLOC-COMPROMÍS PRESENTA LA NUEVA EJECUTIVA LOCAL

El pasado jueves, uno de diciembre, el colectivo del Bloc-Compromís de Novelda, en presencia del secretario comarcal de les Valls del Vinalopó, David Navarro, designó por unanimidad como nuevo secretario local de Bloc-Compromís a Carles Sala Penalva y como nueva portavoz a M. Carmen Forniés Payà.

Carles Sala sustituye en el cargo a Víctor Cremades dentro del marco de un proceso de renovación en el que también han sido elegidos los siguientes miembros de la ejecutiva local:

Sílvia Anna: secretaria de Organización y Comunicación.
Vicent López Palomares: secretario de Política Municipal
Juli Martínez Amorós: secretario de Acción Electoral
Enric Ruscalleda: secretario de Finanzas

Con la nueva ejecutiva local se presenta un nuevo proyecto joven, pero con la dosis necesaria de experiencia para plantear una nueva forma de trabajar con responsabilidad e ilusión por Novelda, con propuestas que se adecúan a las nuevas coyunturas sociales, políticas y económicas, propuestas siempre en positivo para avanzar y mejorar.

Carles Sala quiso resaltar, además, la importancia de continuar sumando personas al proyecto de la Coalició Compromís, después del éxito obtenido en las elecciones generales con la presencia del valencianista Joan Baldoví en el Congreso de los Diputados. La Coalició Compromís que agultina al valencianismo político, progresista y ecologista, pretende consolidarse cada vez con más fuerza.