En els pròxims dies s’obrirà la matrícula per al Conservatori Professional de Dansa i Compromís per Novelda considera necessari que l’Ajuntament faça durant este període una campanya inclusiva per a fomentar la inscripció de xiquetes i xiquets. Una campanya que incloga i visualitze també els xiquets en la dansa, com un fet normal, ja que aquest és un aspecte que, a dia de hui, encara es pot millorar molt.

Sílvia Anna proposa que esta campanya es faça conjuntament des de les regidories d’Igualtat i Educació i utilitzant els recursos propis de l’Ajuntament, sense que això li supose un cost afegit i considera que ajudaria a incrementar el nombre global d’alumnes, fet que faria possible també baixar les quotes i incrementar la rendibilitat del conservatori, com ja ha proposat Compromís en diverses ocasions i ja s’ha pogut comprovar en anys anteriors.

La portaveu de Compromís declara que “sempre hem defensat la destacable i necessària tasca que fan els nostres serveis educatius municipals: l’escoleta Ramona Simón i els conservatoris de música i dansa, dels quals, a més a més, han eixit grans professionals de la música, ballarins i ballarines. De fet, ja en el nostre programa electoral apostàvem per coordinar i ampliar el conjunt de l’oferta educativa del nostre poble per a fer de Novelda, una ciutat educadora“.

Per últim, Anna també reclama a l’Alcalde de Novelda que negocie amb els altres ajuntaments de la comarca per a acordar convenis de col·laboració per l’alumnat de fora que es forma als conservatoris novelders, bé siga mitjançant una contraprestació econòmica al nostre ajuntament o compartint altres serveis que els pobles veïns puguen oferir-nos.