Els regidors de Compromís Sílvia Anna i Carles Sala han presentat en roda de premsa les mocions que portaran al plenari ordinari de febrer de 2016. Estes mocions són les següents:

  • Sol·licitem una subvenció per a l’Asil de Novelda, per la funció social que fa acollint persones amb pocs recursos, derivades en moltes ocasions, des de l’Ajuntament.
  • Moció contra el bullying o assetjament escolar, on sol·licitem la implicació de l’Ajuntament i la Policia Local amb accions dirigides a acabar amb este greu problema que pateixen moltes xiquetes i xiquets cada dia.
  • Moció per a crear un Pla d’Accessibilitat Urbana, a partir d’una comissió conjunta de l’Ajuntament (tècnics i polítics) i les associacions que treballen en este camp per a anar solucionant les barreres que es troben les persones amb mobilitat reduïda

Finalment, Sílvia Anna, també ha donat suport a les treballadores de neteja d’edificis municipals, incloent els col·legis, que s’han mobilitzat esta setmana per la reducció d’almenys un 40% en el nou contracte. Esta decisió a més d’afectar als llocs de treballs, podria suposar també una neteja deficient, especialment en els col·legis públics; per este motiu, demana a l’Ajuntament que reconsidere la decisió i treballe en una solució consensuada.