Isaac Torregrosa, candidat al Senat per Alacant de la candidatura Compromís-Podem-És el moment, ha visitat Novelda i ha reivindicat la necessitat d’un canvi polític en les eleccions generals del pròxim 20 de desembre, en una roda de premsa conjunta amb els regidors Sílvia Anna i Carles Sala.

Torregrosa ha desitjat ser l’últim candidat del Senat, tal i com hui el coneixem, i ha recordat que Compromís vol reformar-lo per a convertir-lo en una autèntica cambra territorial, així com també canviar la llei electoral per a garantir més proporcionalitat i pluralitat en el Congrés i el Senat.

Ha explicat que el Senat tindrà un paper clau en la pròxima legislatura per a propiciar acords que permeten el canvi de la constitució que torne a posar a les persones en el centre de la política i que resolga els problemes territorials, especialment la demanda valenciana d’un finançament just, imprescindible per a garantir el nostre benestar.

Isaac Torregrosa és enginyer Industrial de formació i té un Master en Energies Renovables per la universitat alemanya Fachhochschule Stralsund. A més és fundador i propietari d’una xicoteta empresa que es dedica a les instal·lacions energètiques, per això ha defensat la necessitat d’apostar per l’economia verda i sostenible per a canviar el model energètic. A més a més, ha fet una aclaridora analogia entre els partits i els distints tipus d’energia, segons la qual, la candidatura Compromís-Podem representa les energies renovables per ser plurals, democràtiques i netes.

El 20 de desembre, #ÉsElMoment !