En roda de premsa, Sílvia Anna ha explicat la proposta registrada en l’Ajuntament de Novelda on sol·licitem l’adhesió del nostre ajuntament al Pla XarxaLlibres impulsat per la Conselleria d’Educació. Este pla garanteix la gratuïtat a les famílies dels llibres de text (fins a 200 euros per alumne)  i pretén crear un banc de llibres que es prestaran als alumnes dels pròxims cursos.

A banda de l’ajuda econòmica -important en el temps de crisi que vivim-, este Pla també vol impulsar els valors de respecte i cura pels materials escolars entre l’alumnat valencià. Esperem que l’Ajuntament de Novelda i la Diputació d’Alacant se sumen al Pla proposat pel conseller Vicent Marzà.

El regidor Carles Sala ha valorat el plenari ordinari de setembre i ha criticat que el grup de Compromís no va tindre les mateixes oportunitats de rèplica en les preguntes que la resta de grups municipals i s’hauran de repetir moltes preguntes que l’equip de govern no va contestar com esperàvem. Sala també va explicar que Compromís segueix defensant el recurs presentat contra els sous dels regidors d’UPyD amb dedicació parcial al 75%. Els números son clars, si els regidors amb dedicació exclusiva cobren 26.000 € bruts anuals, els que tenen dedicació al 75% haurien de cobrar 19.500 € i no 24.000 €, com cobren.