Des de Compromís per Novelda preguntem públicament a l’equip de govern actual de l’Ajuntament quines accions ha fet per a mantenir oberts els menjadors escolars, com demanava la moció aprovada per unanimitat en l’últim plenari ordinari.

La moció presentada per Compromís instava a assegurar el manteniment dels menjadors durant tot l’estiu, però posava especial atenció al mes de juny, perquè entenem que és el que li compet a l’actual equip de govern en funcions. A més, la moció reclamava que siga l’Ajuntament qui assumisca el cost dels menjadors, atesa la urgència de la mesura.

Ha passat ja una setmana des que es va aprovar i tenim constància que als col·legis no s’han reobert els menjadors. Segons informacions publicades en alguns diaris, sí s’ha fet una sol·licitud a la Conselleria de Benestar Social però això no dóna solució immediata al problema i no és el que es va aprovar el plenari. Sílvia Anna, portaveu de Compromís ha demanat tant a l’actual equip de govern com al nou que sorgisca a partir del dia 13 que es comprometen a tractar este assumpte amb la màxima prioritat.