La moció que Compromís per Novelda va presentar per registre el passat divendres per a mantenir oberts durant l’estiu els menjadors escolars dels centres públics ha sigut aprovada per unanimitat en l’últim plenari  de la legislatura 2011-2015.

Amb l’arribada del mes de juny, tanquen els menjadors escolars dels centres públics i això pot comportar dèficits nutricionals per a xiquets amb pocs recursos, per això Compromís proposa que en el ple de l’1 de juny s’aprove per part de l’actual equip de govern, el manteniment dels menjadors escolars dels centres públics amb les mateixes condicions que fins ara, on l’Ajuntament assumisca el funcionament dels mateixos i les beques o ajudes que atorgava la Generalitat durant el curs.

Sílvia Anna ha explicat la importància d’esta moció i també ha demanat al nou equip de govern que es comprometa a mantenir els menjadors escolars necessaris una vegada acaben les classes (finals de juny, juliol i agost). La moció ha sigut presentada en el Ple pel regidor d’Esquerra Unida-Els Verds José Antonio Rico i ha sigut aprovada per unanimitat.

En la mateixa roda de premsa del passat divendres, també es va fer una valoració dels resultats de Compromís, Carles Sala va destacar que Compromís és l’opció que més creix en vots i percentatge i també va agrair l’alt percentatge de fidelització del vot a Compromís en les Corts Valencianes (superior al 85%). “Per primera vegada s’ha trencat el bipartidisme, ara la majoria dels vots es reparteixen entre quatre partits i Compromís és un d’ells” va apuntar Sala. Per la seua part, Vicent López va reiterar la disposició al diàleg de Compromís, tal com vam proclamar en campanya: “esta serà la legislatura del diàleg i dels consensos i estem oberts a parlar amb tots per a treballar per una Novelda millor”.