El dijous 21 Compromís per Novelda va celebrar el seu  acte de tancament de campanya en la Glorieta de Novelda. Acompanyats per la jove candidata a Les Corts (número 5 de la llista d’Alacant) Marian Campello, Sílvia Anna -candidata a l’alcaldia- i els membres de la candidatura van passar la vesprada en la Glorieta en contacte amb veïns i veïnes.

Sílvia Anna va valorar la campanya com una campanya tranquil·la que ens ha servit per a explicar en positiu el nostre projecte per a Novelda, reunir-nos amb diferents col·lectius, compartir converses i escoltar opinions de la gent de Novelda, i va aprofitar la presència dels mitjans de comunicació per a demanar el vot als ciutadans per al projecte de Compromís, per a fer una política més pròxima a la ciutadania i posar solucions als problemes de Novelda, des del diàleg i el consens.

Marian Campello va referir-se la revolució taronja de Compromís, una revolució amable i tranquil·la que ha de servir per a fer Mónica Oltra, Presidenta de la Generalitat i també per portar les polítiques socials, valencianistes i ecologistes de Compromís als ajuntaments valencians. Per tot això, va destacar la importància d’anar a votar el diumenge 24 de maig i triar les paperetes de Compromís.

El divendres Compromís per Novelda tancarà la campanya amb un últim repartiment de propaganda i el diumenge 24, militants i simpatitzants faran un seguiment de la jornada electoral i l’escrutini des de la seu local, al Carrer Francisco Santo 61 (antic carrer Empedrat, cantó amb el carrer Sentenero).

En la pàgina especial d’eleccions podeu consultar el programa (resumit i complet), la candidatura, els vídeos de presentació, entrevistes i rodes de premsa amb les propostes que hem anat fent durant esta precampanya i campanya de cara a les eleccions del 24 de maig.

Marian Campello i Sílvia Anna en la Glorieta de Novelda
Marian Campello i Sílvia Anna en la Glorieta de Novelda