La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “és un insult als ciutadans i ciutadanes de Novelda que el PP considere que Milagrosa Martínez no pot seguir com a diputada a Les Corts per estar processada en el cas Gürtel, però sí l’avale per a continuar com a alcaldessa d’este municipi”.

 Mollà ha indicat que “que esta operació orquestrada pel PP demostra de nou que la línia roja d’Alberto Fabra contra la corrupció és discontínua i irregular i que no respon a les necessitats de regenerar les nostres institucions, sinó als equilibris interns del seu partit”.

 En este sentit, la diputada de Compromís ha exigit a Milagrosa Martínez “que dimitisca immediatament com a alcaldessa, ja que els habitants de Novelda no tenen perquè patir les conseqüències de tenir a la seua màxima representat implicada presumptament en un cas de corrupció”.

 Alhora, la portaveu de Compromís per Novelda, Sílvia Anna, ha afirmat que “efectivament, Milagrosa no pot continuar ni un dia més exercint d’alcaldessa i embrutant el nom de la institució que representa, per tant, li exigim que deixe el seu càrrec de manera immediata pel bé dels veïns i veïnes del municipi”.

 Anna ha afegit que “també volem que Alberto Fabra ens explique per què el consistori de Novelda es mereix menys que Les Corts Valencianes, perquè no hi ha cap argument raonable per justificar que esta persona processada en el cas Gürtel no puga seguir en el seu escó, però sí com a alcaldessa”.  

 

COMPROMÍS CONSIDERA UN INSULTO QUE EL PP SIGA AVALANDO A MILAGROSA MARTÍNEZ COMO ALCALDESA DE NOVELDA

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha asegurado hoy que “es un insulto a los ciudadanos y ciudadanas de Novelda que el PP considere que Milagrosa Martínez no puede seguir como diputada en Les Corts por estar procesada en el caso Gürtel, pero sí la avale para continuar como alcaldesa de este municipio”.

Mollà ha indicado que “que esta operación orquestada por el PP demuestra de nuevo que la línea roja de Alberto Fabra contra la corrupción es discontinua e irregular y que no responde a las necesidades de regenerar nuestras instituciones, sino a los equilibrios internos de su partido”.

En este sentido, la diputada de Compromís ha exigido a Milagrosa Martínez “que dimita inmediatamente como alcaldesa, ya que los habitantes de Novelda no tienen porqué sufrir las consecuencias de tener a su máxima representante implicada presuntamente en un caso de corrupción”.

A la vez, la portavoz de Compromís per Novelda, Sílvia Anna, ha afirmado que “efectivamente, Martínez no puede continuar ni un día más ejerciendo de alcaldesa y ensuciando el nombre de la institución que representa, por lo tanto, le exigimos que deje su cargo de manera inmediata por el bien de los vecinos y vecinas del municipio”.

Anna ha añadido que “también queremos que Alberto Fabra nos explique por qué el consistorio de Novelda se merece menos que Las Cortes Valencianas, pues no hay ningún argumento razonable para justificar que esta persona procesada en el caso Gürtel no pueda seguir en su escaño, pero sí como alcaldesa”.