BLOC-COMPROMÍS fa públic el seu suport a la manifestació convocada el proper dissabte, 1 de febrer, per les AMPAS dels col·legis públics de Novelda.
Així mateix, considerem que esta mesura de tancar dos unitats d’Educació Infantil 3 anys, el proper curs escolar, pot suposar, a mitjà plaç, el tancament definitiu del Col·legi Públic Gómez Navarro, i la supressió d’una línia d’Educació Infantil i Primària del Col·legi Públic Alfonso X el Sabio.
Aquestes supressions afectarien negativament a l’equilibri que existeix actualment en Novelda entre les línies de l’educació pública i de la concertada, minvant el dret dels pares de triar un centre educatiu per als seus fills d’acord amb el seu pensament.
També manifestem el nostre rebuig a la decisió del Partit Popular de no aprovar en el Plenari una moció en contra del tancament d’estes unitats escolars a Novelda.

L’ajuntament ha de ser la institució que defense els interessos de tots els novelders i, en este cas, el Partit Popular ha demostrat no estar a l’altura de les circumstàncies, fent oïdes sordes a la voluntat de quasi tres mil persones, que amb les seues firmes, es van posicionar a favor del manteniment d’estes unitats escolars.
Per tot açò, convoquem als nostres militants i simpatitzants a acudir a la manifestació del dissabte 1 de febrer, a les 11:30 del matí, a la Glorieta.