“Pertenezco a mi partido y yo votaré lo que diga mi partido.”

Compromís per Novelda lamenta profundament les patètiques declaracions que va realitzar ahir Milagrosa Martínez, diputada, alcaldessa de Novelda i imputada en la trama Gürtel, replegats pels micròfons de Canal 9 i emesos al llarg del dia en els diferents noticiaris de la cadena autonòmica dels valencians.

En una situació tan excepcional com era el debat d’extinció de RTVV (mesura gratuïta impulsada pel PP amb interessos espuris ben llunyans de l’interés general dels valencians), Compromís per Novelda vol expressar que si tot el que tenia a dir Milagrosa Martínez sobre este tema era això, millor hauria sigut haver-se quedat callada.

De tots és coneguda la fèrria disciplina del PP, però ens fa vergonya que un membre electe del Parlament, és a dir, un representant del poble valencià, declare explícitament que, abans de procurar el bé dels seus conciutadans, serà obedient i acrítica amb qualsevol plantejament del seu partit, per molt desficaciat que siga (i tancar Canal 9 ho és).

Davant de tan gran incomprensió del que és la tasca política, i atés que alguns no conjugaran mai el verb dimitir perquè han banalitzat la vergonya, des de Compromís per Novelda gosem aconsellar a la nostra alcaldessa que considere l’opció de mantindre la boca tancada mentre no l’obliguen a parlar. Així, almenys, els novelders no haurem de passar la vergonya aliena que ens van produir ahir les seues paraules.

 

COMPROMÍS PER NOVELDA SIENTE VERGÜENZA POR LAS PALABRAS DE MILAGROSA MARTÍNEZ SOBRE EL CIERRE DE RTVV

“Pertenezco a mi partido y yo votaré lo que diga mi partido.”

Compromís per Novelda lamenta profundamente las patéticas declaraciones que realizó ayer Milagrosa Martínez, diputada, alcaldesa de Novelda e imputada en la trama Gürtel, recogidas por los micrófonos de Canal 9 y emitidas a lo largo del día en distintos informativos de la cadena autonómica de los valencianos.

En una situación tan excepcional como era el debate de extinción de RTVV (medida gratuita impulsada por el PP con intereses espúreos lejanos del interés general de los valencianos), Compromís per Novelda quiere expresar que si todo lo que tenía que decir Milagrosa Martínez sobre este tema era eso, mejor habría sido quedarse callada.

Por todos es conocida la férrea disciplina del PP, pero nos avergüenza que un miembro electo del Parlament, es decir, un representante del pueblo valenciano, declare explícitamente que, antes de procurar el bien de sus conciudadanos, será obediente y acrítico con cualquier planteamiento de su partido, por muy disparatado que sea (y cerrar Canal 9 lo es).

Ante tanta incomprensión de lo que es la tarea política, teniendo en cuenta que algunos no conjugarán nunca el verbo dimitir porque han vanalizado la vergüenza, desde Compromís per Novelda osamos aconsejar a nuestra alcaldesa que considere la opción de mantener la boca cerra mientras no le obliguen a hablar. Así, al menos, los noveldenses no tendremos que pasar la vergüenza ajena que nos produjeron ayer sus palabras.