Després de l’èxitosa campanya de replega de firmes per a la consecució de la gratuïtat de l’ensenyament infantil en el tram de 0 a 3 anys, el BLOC ha començat la precampanya electoral, amb l’elecció d’una comissió de campanya formada per Vicent López Palomares, Silvia Ana Tomàs, Carles Sala Penalva, Enric Ruscalleda Roca i Joan Anna Bertomeu.

La funció de coordinador de la precampanya i la campanya electoral serà responsabilitat de Joan Anna Bertomeu, qui va dirigir les dues darreres campanyes electorals municipals del Bloc.

La precampaya electoral se basarà en tres línies d’actuació:

1.- Difusió de les propostes i missatges que el Bloc presenta als ciutadans a través de la xarxa, amb una web i un blog renovats, i amb perfils en les xarxes socials, concretament en facebook i tuenti.

2.-Aparició de propostes i missatges en els mitjans de comunicació locals.

3.- Facilitar la participació ciutadana en la confecció del programa electoral per mitjà d’entrevistes, contactes, i mitjançant les nosres pàgines d’internet (web, blog i facebook).

A més s’està treballant en la confecció de la candidatura electoral municipal, estant prevista l’elecció del cap de llista durant la primera quinzena del mes març.