L’acte comptarà amb la presència de Natxo Costa, Director General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana.

Compromís per Novelda presentarà el pròxim dijous 15 de desembre la seua campanya #TotQuedaACasa, Grans raons per a comprar al xicotet comerç. Amb aquesta iniciativa el Grup Municipal pretén incentivar que les compres nadalenques es facen a Novelda, aportant raons per les quals és important promoure el comerç local. Ja fa anys que des de Compromís per Novelda llancem esta campanya abans de Nadal, ja que som conscients que en estes festes es consumeix més. Apostar pel nostre comerç té una repercussió positiva en l’economia local i ajuda a la creació de llocs de treball, a banda de aportar una atenció personalitzada i propera.

A l’acte de presentació de la campanya es comptarà amb la presència de Natxo Costa, Director General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, que es caracteritza per posar en valor la importància del comerç local de proximitat. Aquest acte vol ser una oportunitat perquè els comerciants i hostalers puguen matindre una conversa amb un dels màxims responsables de comerç a nivell autonòmic i puguen exposar els seus dubtes i inquietuds, ja que Natxo Costa treballa estretament amb Rafael Climent, Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

L’acte tindrà lloc el pròxim dijous 15 de desembre a les 20:30h al Saló Santa Maria Magdalena del Casino de Novelda, i està obert a totes les persones que hi vulguen assistir.