Deixadesa en la neteja de Novelda mentre PSOE, UPyD i PP es preocupen pels seus sous

COMPROMÍS PER NOVELDA CONTINUA AMB LA TASCA D’OPOSICIÓ I DENUNCIA LA FALTA DE NETEJA ALS CARRERS DE NOVELDA, MENTRE LES REGIDORES I ELS REGIDORS D’UPYD, PSOE I PP ES PREOCUPEN PER TINDRE UN SOU ELS PRÒXIMS TRES ANYS.

«Contenidors plens, deixalles dels botellons i racons amb brossa acumulada són una de les primeres conseqüències», segons el col·lectiu, d’esta moció de censura. «Des de Compromís per Novelda demanem a l’equip de govern ─no saben molt bé a quin, com la resta del poble─ que deixen de barallar-se pels sillons i treballen per allò que realment és important com, per exemple, la neteja dels carrers de Novelda».

Algunes qüestions, expliquen des de Compromís per Novelda, «no poden esperar que PSOE, UPYD i PP acaben de jugar a les cadiretes, perquè els ciutadans estan pagant un preu molt alt».

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *