L’equip de govern de l’Ajuntament de Novelda ha consumat l’acomiadament de huit treballadores de l’empresa de neteja d’edificis públics i col·legis. A pesar de les protestes de les treballadores, dels sindicats i els partits de l’oposició, el PSOE ha continuat posant en pràctica la política de retallades socials imposades pel seu soci de govern, sense importar-li el més mínim que huit treballadores siguen acomiadades dels seus llocs de treball, fet que a més, incidirà negativament en la neteja dels col·legis públics.

Des de Compromís volem traslladar a l’opinió pública la nostra més ferma repulsa a este tipus de polítiques de retallades de drets socials impròpies d’un partit que es diu d’esquerres, i la nostra solidaritat amb les treballadores acomiadades.

En tan sols huit mesos de govern han portat a terme retallades socials que ni el Partit Popular es va atrevir a realitzar en unes circumstàncies econòmiques idènitques, per no parlar de les pujades d’impostos i taxes, que falten a la seua promesa electoral, i el manteniment dels serveis fonamentals.

Amb esta decisió aboquen huit famílies novelderes a augmentar les llistes de l’atur. Compromís exigeix al PSOE que canvie radicalment les seues polítiques socials, que s’aproxime als postulats de la política social que està posant en pràctica la Generalitat Valenciana, i s’allunye de les polítiques antisocials que li imposen els seus socis de govern de la quasi extinta UPyD.