Compromís per Novelda davant la situació creada per la imputació del candidat electe a regidor de l’Ajuntament de Novelda per UPyD, Armando Esteve, per suposats delictes de falsificació, estafa i simulació de delicte, vol manifestar el següent:

1.- Lamentem profundament aquesta situació d’imputació per suposats delictes a un càrrec electe del nostre ajuntament. Quan semblava que Novelda es lliurava de la xacra de la corrupció i de les imputacions amb l’inici del nou mandat, apareix imputat ni més ni menys que el candidat a l’alcaldia pel segon partit més votat.

2.- Així mateix, lamentem haver-nos assabentat per la premsa d’aquesta notícia, quan ahir per la vesprada vam coincidir amb UPyD amb qui vam participar en la taula de consens proposada per ells.

3.- Valorem molt negativament aquesta situació que, si segueix així, contribuirà amb seguretat a crear una crisi de governabilitat al nostre ajuntament, que ja sap per desgràcia el que suposa governar amb imputats per la justícia.

4.- Hem convocat hui mateix a tots els grups amb representació municipal per tractar la nova situació i poder actuar en conseqüència, a qui els demanarem posicionaments clars. Després d’anys de falta de govern, la ciutadania de Novelda ens exigeix ​​posar per davant l’Ajuntament i la seva governabilitat.

5.-Finalment creiem que el regidor electe imputat, Sr. Esteve, per dignitat i coherència amb el seu programa polític, a pesar de la presumpció d’innocència, ha de renunciar a la seua acta de regidor.