Mireia Mollà i Sílvia conversen amb els ciutadans i defensen les propostes de Compromís per acabar amb l’emergència social

Mireia Mollà, cap de llista a Les Corts per Alacant, i Sílvia Anna, candidata a l’alcaldia de Novelda, van participar este dilluns 18 de maig en un café obert amb veïns i veïnes de Novelda on es van tractar diversos temes (educació, serveis socials, corrupció i mala gestió dels actuals governs,…)

Després de l’acte, les dues candidates a Corts i a l’Ajuntament de Novelda van fer unes declaracions als mitjans de comunicació on van destacar les propostes de Compromís per a fer un Pla de Xoc contra l’emergència social, com una de les primeres mesures que portarà a terme Compromís.

Sílvia va destacar la importància que el canvi no arribe només a Novelda sinó també a Les Corts Valencianes i a la Generalitat. Entre les mesures de Compromís per Novelda estan augmentar les partides pressupostàries destinades a acció social, reduir o bonificar completament impostos a famílies amb problemes econòmics, garantir que tots els xiquets tinguen tres menjars al dia amb el manteniment dels menjadors escolars tot l’any, evitar l’exclusió social, agilitzar els tràmits de la Llei de Dependència i donar suport des de l’Ajuntament a les associacions de caràcter social.

Mireia Mollà va recordar els alts índexos de pobresa que tenim al País Valencià i ho va relacionar també amb l’alt índex de corrupció que patim. Davant d’això va proposar des de la Generalitat actuar amb la Llei de la Renda Mínima Garantida (llei vigent actualment però no dotada de pressupost), el manteniment dels menjadors escolars en estiu, i el desenvolupament de la Llei de Dependència.

Café amb les candidates Mireia Mollà i Sílvia Anna

Café amb les candidates Mireia Mollà i Sílvia Anna

Arxivat en: General, Moviments Socials, Nacional, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *