La diputada a les Corts Mireia Mollà i l’alacantí Pedro Sánchez, membre de la candidatura europea de Coalició Compromís han participat en una roda de premsa a Novelda, introduïda pel secretari d’organització de Compromís Novelda Carles Sala, on han explicat el projecte de Coalició Compromís per a les pròximes eleccions europees del 25 de maig.

Mireia Mollà ha destacat la importància de votar en les eleccions europees perquè és a les institucions europees on es fixen el 80% de les polítiques que ens afecten dia a dia. Ha destacat que és necessari que la coalició Primavera Europea, liderada per Compromís junt a altres forces polítiques i plataformes ciutadanes (Equo, Chunta Aragonesista, Por Un Mundo Más Justo, Democracia Participativa,…) tinga presència a Europa per a fer una política que garantisca el benestar de les persones.

Pedro Sánchez, que forma part de la candidatura ha detallat algunes de les polítiques que durà a terme Jordi Sebastià, cap de llista de Coalició Compromís – Primavera Europea a l’Europarlament. Entre elles, ha destacat una millor gestió de la immigració, polítiques destinades per a fomentar l’economia i l’ocupació, especialment dels joves (molts d’ells amb gran formació però sense eixides), la importància de millorar la sostenibilitat apostant per l’economia verda i garantir les polítiques socials en els països membres de la Unió.

Mireia Mollà, Carles Sala i Pedro Sánchez presenten la Primavera Europea a Novelda
Mireia Mollà, Carles Sala i Pedro Sánchez presenten la Primavera Europea a Novelda