Compromís per Novelda denuncia el lamentable estat de brutícia que presenta el paratge natural del “barranc de la Sal”, un lloc que hauria de disposa d’una especial protecció per les seus característiques singulars tant de sòl com de vegetació, derivades de la seua salinitat i dels materials que la conformen.

Un lloc molt volgut pels novelders que hauria de gaudir d’una especial protecció. Compromís ja va denunciar esta situació fa més d’un any i es va posar en coneixement de qui era aleshores regidor de Medi Ambient.

A més a més, el nostre diputat Joan Baldoví ha portat este assumpte al Congrés on es va responsabilitzar als ajuntaments afectats del manteniment del llit del riu. Davant la inacció de l’Ajuntament i l’incompliment del propi programa electoral del PP, instem l’alcaldessa i el regidor de Medi Ambient a prendre mesures urgents per a recuperar la zona.

COMPROMÍS DENUNCIA EL LAMENTABLE ESTADO DEL “BARRANC DE LA SAL”

Compromís per Novelda denuncia el estado lamentable de suciedad que presenta el paraje natural del “barranc de la Sal”, un lugar de que debería disponer de especial protección debido a las características singulares tanto del suelo como de la vegetación, derivadas de la salinidad y de los materiales que la conforman.

Un lugar muy querido por los noveldenses que debería gozar de especial protección. Compromís ya denunció esta situación hace más de un año y se puso en conocimiento del entonces concejal de Medio Ambiente.

Asimismo nuestro diputado Joan Baldoví llevó este asunto al Congreso donde se responsabilizó a los ayuntamientos afectados del mantenimiento del cauce. Ante la inacción del Ayuntamiento y el incumplimiento del propio programa electoral del PP, instamos a la alcaldesa y al concejal de Medio Ambiente a que tomen medidas urgentes para recuperar la zona.