Els membres de Bloc-Compromís de Novelda volem mostrar la nostra absoluta repulsa davant dels atacs injustificables amb què la policia nacional està castigant els joves estudiants (molts dels quals són menors d’edat) arran de les protestes de l’Institut Joan Lluís Vives de València per les retallades en educació.

Després de la corrupció i el saqueig constants, el partit que sustenta el Govern valencià s’ha superat a si mateix amb esta nova forma de governar, basada en la violència més virulenta, depravada i fastigosa, amb cruels atacs a xics i xiques completament indefensos. Estes actuacions demostren fidelment que la democràcia és un concepte molt allunyat de la manera de fer d’eixe partit i d’alguns representants dels cossos de seguretat de l’estat.

Bloc-Compromís de Novelda vol fer una crida als novelders i les novelderes per a que no ens mantinguem indiferents davant de la barbàrie que s’està perpetrant en la nostra terra. Hui són els joves del Cap i Casal els qui estan rebent els colps, però ben prompte seran tots els nostres joves els qui seran la carn de canó d’estes retallades, d’estes reformes laborals i d’esta brutalitat policial.

Els membres de Bloc-Compromís diem que ja n’hi ha prou, que esta barbaritat és insostenible. Ens solidaritzem plenament amb els estudiants i les famílies que estan patint estes represàlies pròpies de règims dictatorials i exigim al Govern valencià i a la delegació del Govern espanyol que rectifiquen, demanen disculpes públicament i presenten les dimissions pertinents.


BLOC-COMPROMÍS CONDENA ENÈRGICAMENTE LAS CARGAS POLICIALES DE LA CIUDAD DE VALENCIA

Los miembros de Bloc-Compromís de Novelda queremos mostrar nuestra absoluta repulsa ante los ataques injustificables con que la policía nacional está castigando a los jóvenes estudiantes (muchos de ellos menores) tras las protestas del Instituto Joan Lluís Vives de Valencia por los recortes en educación.

Después de la corrupción y el saqueo constantes, el partido que sustenta el Gobierno valenciano se ha superado a sí mismo con esta nueva forma de gobernar, basada en la violencia más virulenta, depravada y asquerosa, con crueles ataques a chicos y chicas completamente indefensos. Estas actuaciones demuestran fielmente que la democracia es un concepto muy alejado de la manera de gobernar de este partido y algunos representantes de las fuerzas de seguridad del estado.

Bloc-Compromís de Novelda hace un llamamiento a los noveldenses para que no nos mantengamos indiferentes ante la barbarie que se está perpetrando en nuestra tierra. Hoy son los jóvenes de la capital los que están recibiendo los golpes, pero muy pronto todos nuestros jóvenes serán carne de cañón de estos recortes, de estas reformas laborales y de esta brutalidad policial.

Los miembros de Bloc-Compromís decimos que basta ya, que esta barbaridad es insostenible. Nos solidarizamos plenamente con los estudiantes y las familias que están sufriendo estas represalias propias de régimenes dictatoriales y exigimos al Gobierno valenciano y a la delegación del Gobierno español que rectifiquen, pidan disculpas públicamente y presenten las dimisiones pertinentes.